Vi söker en underhållsansvarig

18.06.2020

Gästrike Ekogas är i ett expansivt läge och är nu redo för nya satsningar. En helt ny regional biogasanläggning är byggd och en bussdepå för gastankning är under byggnation. Som en del av driftavdelningen arbetar du tillsammans med övriga kollegor med att bygga upp och därefter säkerställa Ekogas drift och produktion.

Dina arbetsuppgifter
Det förebyggande underhållet innefattar uppföljning av driftens operatörsunderhåll och kontroller samt planering och ledning av utförandet av underhåll. Du förvaltar reservdelslager, tredjepartskontroller samt utför inköp och budgetuppföljning. Du är ansvarig för service- och underhållsavtal och ett stöd till driften gällande avhjälpande underhåll. Du kommer jobba mycket med våra leverantörer och hålla kommunikationen med dessa. Du håller i projekt/uppdrag och hanterar garanti och reklamationsärenden.

Som underhållsansvarig ingår du i driftledningen som du arbetar nära. Du kommer leda externa resurser inom mek, el och styr/regler och du arbetar från Ekogas kontor i Forsbacka. Arbetsuppgifter inom arbetsmiljö, brandskydd och egenkontroll förekommer. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ingenjör eller utbildad inom yrkeshögskola inom underhållsledning eller att du har motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du är van att ta fram rapporter och beslutsunderlag och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Du har erfarenhet av arbete inom industriell verksamhet och är väl förtrogen med office-paketet. Du behärskar svenska obehindrat och även engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är analytisk och strategisk och vill vara delaktig i en verksamhet som är under stark utveckling. Du ska ha en hög förmåga att kunna kommunicera och leda arbetet. Som person ska du kunna fatta beslut och ta ansvar för ditt område. Vidare ska du vara lösningsorienterad, ha en hög förmåga till att strukturera ditt arbete samt kunna hantera stressade situationer.

Körkortskrav
B-körkort

Arbetstider och omfattning
Heltid med inledande provanställning
Upplysningar om tjänsten lämnas av: Driftchef Jonas Hellström, 026-177375

Sista ansökningsdag: 2020-07-05

Tillträde snarast - enligt överenskommelse.

Urval sker löpande

Skicka din ansökan till kundservice@ekogas.se